HTML

Egy hitetlen napjainak hordaleka

Ez a Blog a Hirszerszőn található népszerü blogom egy reszenek tükre. Mivel energiamat annak gondozása leköti, ide csak esetlegesen irok. Ha felkeltettem valaki figyelmét és és kiváncsi irományimra, kérem, hogy oda forduljon: http://hitetlentamaska.blog.hirszerzo.hu

Friss topikok

Linkblog

A Nagy Oktoberi ****

2008.05.06. 17:13 HitetlenTamaska

2006. Nov.2

A falusi szovjetek megválasztásakor aratott sikerével a Fidesz(Bolsevik)MunkásParasztNemzetpárt a kettős hatalom állapotát valósitotta meg a Balkán Öle Szoritotta Mélyedes (Böszme) országában.
Victor Iljics Uljanov, aki elvtársaitól kiváló politikai szaglására való tekintettel az Orrmány ragadványnevet kapta (amiben belejátszott korábbi versenytársainak rosszindulata, akik bíztak abban, hogy a finom konspiraciohoz szokott  partellenzekhez eljut az Armany-ra alliteralo uzenet, amibe a szofisztikaltabban gondolkodok meg a hallatlan ambicioval rendelkezo ifju jogasznak a Kormanyra valo jutasat celzo fektelen vagyat is belekodoltnak velhetik).

V.I. Orrmany elozoleg a finnorszagi balvanyosi maganyaban egy csoszkunyhoban, urgeborbe kotve kapta meg a Kazettat, amivel  kapcsolatban ezuttal a taktikai feladat nem az volt, hogy annak osszavagottsagat bizonyito Muster/Master voltat kell kimutatni, hanem epp ellenkezoleg, annak osszevagasabol kellett kikovacsolnai a bolsevikokat hatalomra juttato darda hegyet, amit  Fleto Kurcsanyovics Kerenszkij, (  a bolsevikok koreben Lari Ferinek gunyolt )  miniszterelnok szivebe lehet dofni, akinek a bolsevikok soha nem meg bocsathattak,  hogy egy politikai parbaj soran e gaz, ketszinu es  idegenszivu, motorikus mozgasinak fekentrasaban kihivsoknak  kitett vezeto ketsegbe vonta a hazudozasra alkatilag keptelen V.I. Orrmany (es tiszteletbeli Pinoccio) szavait, ezzel felsegsertest kovetve el a nemzet orok tiszteletbeli miniszterelenoke ellen.

A helyzet kulonosen akkor fordult sulyosra, amikor a valasztoit nyilt politikai hazugsaggal megteveszto Fleto Kurcsanyovics bejelentette, hogy a haditengereszetnel eddig kiosztott napi ket kupica extra vodkaadagot, amit meg a polgarhaborus helyzetben megszoritott elozo miniszterlenok,  Pjotr Pompike Nyimnyam  igert, es teljesitett tul*   nem tudja napi haromra emelni, hanem van egy kis problema, es eggyel csokkenteni is kell, ami nem fog fajni, es kulonben is a direkt ebbol celbol idelatogato Joaquin Almunia vezette nemzetkozi orvosszakertoi bizottsag megallapitotta az altalanos nemzeti majkarosodast,  aminek kikuralasara egyedul o alkalmas, amit az oregecske felesegek kurasban tett szemeyes, sot az elkurasban tett kollektiv tapasztalatai is bizonyitanak az orszagban  mindenkinek.

Az elkeseredett haditengereszek  (es a veluk szovetseges fekete szazas hobby bunyos vigalmi tarsulatok – akiket az orszag ujsagiroi mersekelt, kozepen, sot B-kozepen allo “sportszereto kozonseg”-nek szokott titulalni ) az allami szikrataviro ebbol a celbol ingyenesitett italautomataibol kerestek felfrissulest a felforrosodott hanglatban ego automobilok okozta tuzek melegetol, mely esemenyrol a Part elektoromos "Nyezavizimaja  Izvesztyia  Novosztyi" nevu ugynoksege (ami elfogulatlansaga es objektivitasa okan Boszmeben az altalanos irigyseg es csodalat targya) a kepernyokon lathato arcatlan rendorterror szivtepo megnyilvanulasinak erzelmi sokkjaval is dacolva, meltosagteljes tavolsagtartassal tudositott, kivaltvan az orszag teljes lakossaganak onfeledt rajongasat.

Miutan az arulo es hazug Fleto Kurcsanyovics azon atlatszo, es a nemzetkozi karvalytoke** altal kedvtelve hasznalt, kovetkezeskepp a nep egyszeru gyermekei altal uri hundsfutsagnak*** minositett  uruggyel, hogy o a kepiseleti demokracia elismert szabalyai szerint megvalasztott, alkotmanyos miniszterelnok, akinek kormanykepes tobbsege van a Dumaban, nem volt hajlando azonnal,  partjaval egyutt unnepelyes korulmenyek kozott harakirit elkovetni, hanem (az arulo esszer Gavrilo Principovics Kunze tamogatasaval ) csipkrozsika alomra vonult a Teli Palotaba, az ezen rutsagon meglepett, es spontan modon felhaborodo  V.I. Orrmany elrendelte az altalanos ebresztest, amit  az evek ota erre a celra treningezett Gazdakorok altal birtokolt Aurora nevu traktor vekkerenek harangja jelez. A szovetseges Ebredok, persze kikertek maguknak, merthogy ok mar mind a 64 varmegyeben fel vannak ebredve (es a legtobbol egyenesen kitiltva), koztuk a Lelkismerteseknek meg annyira ebernek is kell lenniuk, hogy el ne kaphassa oket (a tevedesben leledzo) rendorseg, mikozben tomeggyulesken szonokolnak. A rendorseg tevedese abban rejlik, hogy oket lazadoknak tekintik, holott a Fidesz(Bolsevik)MunkasParasztNemzetpart minden tagja pontosan tudja, hogy a lazadast nem ok, hanem azok az ugynevezett allampolgarok  kovettek el, akik, akkor amikor kellett nem atallottak a nemzettel szemben szavazni, sulyos es megtorlando fajdalmat okozva a draga elvtars, Reichsführer, vezenylo tabornok  V.I. Orrmany szamara, aki lehet, hogy holnap kiadja a jelszot, hogy Bereggfy ezredes ezer traktorral azonnal jojjon Budapestre. Ha meg igy sem lennenek elegen Kollontaj Galne Ildiko, a haza anyja, mindenkinek szul meg egy gyereket.

 

--------------*

(az allami magtarak kapacitasat elve sulyosan tulbecsulve, es azt kenyszeru es eladasodassal jaro importtal potolva, nem birvan ellenallni a sajat hitelessegert folyatott bizonyitasi kenyszernek annak kovetkezteben, hogy miniszterelnokke valasztasa utan szeles korben kolportaltak a korabban csak bizlmasai koreben ismert tenyt, hogy ot meg Gapon popa szervezte be az Ochranaba)

--------------**

Vo (Schaffendes versus Raffendes Kapital , ajanlott irodalom Stürmer )

--------------***

Hundsfotze: Kutya szulonyilasa, illetve a nepi atok reven innen szarmazo sotetleku ember Vo (Kurafi) 


-------------****

A cim nem az elhiresult szerszamra utal Petri Gyorgy versebol

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://htitetlentamaska.blog.hu/api/trackback/id/tr39456947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása