HTML

Egy hitetlen napjainak hordaleka

Ez a Blog a Hirszerszőn található népszerü blogom egy reszenek tükre. Mivel energiamat annak gondozása leköti, ide csak esetlegesen irok. Ha felkeltettem valaki figyelmét és és kiváncsi irományimra, kérem, hogy oda forduljon: http://hitetlentamaska.blog.hirszerzo.hu

Friss topikok

Linkblog

Merő fizikai gyávaságból már megint nem mentem el a meleg büszkeség napjára.

2010.07.11. 15:32 HitetlenTamaska

Pedig, ahogy Gyurcsány Ferenc is felismerte, a szocialisták lehangoló kongreszusa után, amelynek legföbb üzenete számomra az volt, hogy ők is egy fidesz jellegű párttá szeretnének válni*, jóformán más fóruma nincs is már a polgári liberális értékek mellett való kiállásnak, ha, a főleg virtuális térben zajló, NENYI féle arroganciát becsmérlő örömteli –és valljuk be, magunknak - olcsó kielégülést okozó, de felettébb hatástalan  berzenkedésttől ( 1 , 2, 3, 4) eltekintünk.

Az esemény két dolgot tett világossá:



  1. Igen sikeres volt a szélsőjobb éveken át tartó megfélemlítő akciója: A magyar utca egyértelműen az övék. A demonstráción – sajnos - nagyon kevesek voltak, mondom ( a szégyentől lehorgasztott fővel**).
  2. A szélsőjobb –egy fajta legalábbis hallgatólagos együttműködés keretében- nem akarta kompromittálni a Pintér féle rendőrséget, így csak tessék-lássék képviseltette magát, a múlt években ugyanezen rendezvényen tanúsított magatartásának célja így még világosabban látható, a szemüket szándékosan eltakarók számára is: A liberális demokratikus állam rendjének megbontása, rendőrségének kompromittálása, a lakósságban az „erős kéz” utáni vágy felkeltése.



------------*


Az Internacionálát már többé nem fogják énekelni, a Székelyhimnuszt még nem merik.




-------------**


Ha otthon mellettük blogolsz, kevésbé valószínű, hogy beverik a fejedet, mintha elmész, nyugtatta meg lelkiismeretemet az asszony – és erre nem volt jó ellenérvem, én is féltettem volna őt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://htitetlentamaska.blog.hu/api/trackback/id/tr612144619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása