HTML

Egy hitetlen napjainak hordaleka

Ez a Blog a Hirszerszőn található népszerü blogom egy reszenek tükre. Mivel energiamat annak gondozása leköti, ide csak esetlegesen irok. Ha felkeltettem valaki figyelmét és és kiváncsi irományimra, kérem, hogy oda forduljon: http://hitetlentamaska.blog.hirszerzo.hu

Friss topikok

Linkblog

Ácsi!

2008.05.06. 18:20 HitetlenTamaska

2007 Feb 14

Bár Illés Zoltán nekem sem pártja sem személye révén a legkevésbbé sem szimpatikus, elhülve és  közállapotaink bestializálódásán elkeseredve olvastam, hogy a regénys nevü Közép-Duna völgyi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vizügyi Felügyelőség - röviden magasztos Hivatal - feljelentette öt közveszéllyel való fenyegetés miatt.

Tudomásom szerint ilyen fenyegetést csak az tud megvalósitani, aki rosszhiszemüen közöl tudatosan koholt valóságalapot nélülöző hirt azért, hogy annak révén méltánytalan kárt okozzon a közöségnek.

Tekintve, hogy a galvaniszap létezik, es közismerten veszelyes anyag, és arról is közmegegzezés van, hogy nincs ott jo helyen, ahol van, legfeljebb a veszely mértekéről lehet vitatkozni az adott esetben, de nem a vitapartnert büntetőperrel fenyegetni, ahogy azt a bizantikus gondolkodásu magas Hivatal teszi.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://htitetlentamaska.blog.hu/api/trackback/id/tr63457083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása