HTML

Egy hitetlen napjainak hordaleka

Ez a Blog a Hirszerszőn található népszerü blogom egy reszenek tükre. Mivel energiamat annak gondozása leköti, ide csak esetlegesen irok. Ha felkeltettem valaki figyelmét és és kiváncsi irományimra, kérem, hogy oda forduljon: http://hitetlentamaska.blog.hirszerzo.hu

Friss topikok

Linkblog

Csak ülök, és röhögök

2008.05.06. 17:36 HitetlenTamaska

2006 Dec 1

Politikusaink meg vannak sértődve, hogy az istenadta nép, melynek  vakitására most dobtak ki az ablakon ugy 200 millió forintot az agg focista temetesere, nem méltányolta megjelnesevel, hogy  az ünnepléssel fényezzék magukat. Pedig ők - bal és jobb oldalon -  mindent megtettek:

A szocik elvégre utódpárt. Ők ebben az istenverte konfliktusos, kórház- es vasutleépitéses, gázáremelős világban nem vonhatják ki magukat Rákosi Mátyás örökségéből a Trianon és a II VH verte Magyarország pótkielégitése  gyanánt kiötlött aranylábu gyerekek talmi dicsőségének visszaöklendezésekor, amire az egykori szpieker, propaganda manager, mediator, megfigyelő és jelentő Szepesi György szemelye pocsételi ra legpregnánsabban a Rakositól idáig huzódó kontinuitás bélyegét az utobbi által épittetett -Nűrnberget idéző- propaganda stadionban.

Hogy a magyar jobboldal is méltó képpen -és elkötelezetten- legyen képviselve (elvégre Orban szereti a focit) izibe megbizzák a szélsőjobbos -és hányadék giccspátosziparos - Koltai Gábort főrendezőnek, es rittyentenek egy legalalább hercegprimásnak kijáró állam-katolikus temetést , aminek során a laikus állam vásarol diszsirhelyet a Bazilikában - ami, azért nem semmi. 

Az mar csak a hab a tortán, hogy 56-os illegális kinnmaradasával szukségképpen katonai eskűjét megszegő, egyébkent nyilvanvaló hamis fedőfoglakozásként katonai tiszti ranggal jutalmazott ál amator profi futbalistát -akinek eme  leginkább a csalo umbuldázo államra szégyenteljes vonatkozását  a felejtés jótékony homálya helyett - az ideologiai zűrzavar csucsaként - meg előtérbe is állitják, es postumus dandártábornoknak nevezik ki, ami persze ennek a jobbára virtuálisan  létező hadseregnek, amelynek vezetése a jelek szerint az antifasiszta harc hőseikent felmagasztalt  kollégákat akasztgató  nyilas tabornokok rehabilitálásával van elfoglalva, már meg sem kottyan.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://htitetlentamaska.blog.hu/api/trackback/id/tr2456985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása