HTML

Egy hitetlen napjainak hordaleka

Ez a Blog a Hirszerszőn található népszerü blogom egy reszenek tükre. Mivel energiamat annak gondozása leköti, ide csak esetlegesen irok. Ha felkeltettem valaki figyelmét és és kiváncsi irományimra, kérem, hogy oda forduljon: http://hitetlentamaska.blog.hirszerzo.hu

Friss topikok

Linkblog

Az Észak Koreai megállapodás kapcsán..

2008.05.06. 18:22 HitetlenTamaska

2007 Feb 17

ismét fényesen bebizonyosodott az, amit az alapkérdésről uton-utfélen állitottam:1.  Az az állam papirtigris,2. amelynek  kétségbeesett vezetői elött egyetlen rémkép lebeg:  a Ceusescu házaspár kivégzése, ami adott esetben  a helyi viszonyokra valo tekint...

ismét fényesen bebizonyosodott az, amit az alapkérdésről uton-utfélen állitottam:

1.  Az az állam papirtigris,

2. amelynek  kétségbeesett vezetői elött egyetlen rémkép lebeg:  a Ceusescu házaspár kivégzése, ami adott esetben  a helyi viszonyokra valo tekintettel nem két emberre korlátozódna, hanem egy széles katonai kasztra terjedne ki.

3. A koreai problémát éppen ezért sokkal inkább az USA, a korábbi pragmatikus magatartását felváltó küldetéstudatos intranzingenciája, mintsem a helyzetébe beszorult eszak koreai vezetés irracionalitása okozza, mely utobbi nagyon is racionálisan keresi a maga  számára az 1. pontban emlitett kovetkezményeket elkerülő megoldásokat.

A cimben emlitett megállapodási csirában tehát sokkal inkább az USA vezetés jozanodását mintsem bármi mást látok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://htitetlentamaska.blog.hu/api/trackback/id/tr48457090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása