HTML

Egy hitetlen napjainak hordaleka

Ez a Blog a Hirszerszőn található népszerü blogom egy reszenek tükre. Mivel energiamat annak gondozása leköti, ide csak esetlegesen irok. Ha felkeltettem valaki figyelmét és és kiváncsi irományimra, kérem, hogy oda forduljon: http://hitetlentamaska.blog.hirszerzo.hu

Friss topikok

Linkblog

Elszörnyedve olvasom Morvai Krisztina Várkonyi Tiborhoz intézett levelét*

2008.05.06. 17:39 HitetlenTamaska

2006 Dec 27

Morvai Krisztina büne nem az, hogy joggal vagy jogtalanul - bizonyos, és általa zsidonak vagy pro-izraelinek beazonositott csoportoknak felrója azok fanyalgását ENSZ-beli poziciójának elnyerésével kapcsolatban (ebbeli rosszérzéseit meg tudom érteni), hanem az, hogy gyalázatos levelében bemutatja a klasszikus antiszemita bünbeesés teljes tárházát:

1. A "magukfajta" "magunkfajta" szavak parttalan kiterjeszto alkalmazasat, amiben a "maunkfajtanak csak egy hazaja van" kitetel az elvalasztast egyertelmuen dekodolja.

2. Az oktober 23.-a kapcsan  "kormánypárti"  "ellenzéki" szembenállás rávetitését az 1. pontban megfogalmazott csoportositásra, visszaidézve Orbán Bálványoson tett a szélsőjobbnak a vasatagbélig benyaló évődését a baloldal genetikai meghatározottságaról.

------------Akkor ide masolom a corpus delicti-t a maga eredeti szepsegeben:

Kedves Várkonyi Tibor Szerkesztő Úr!
Az október 23-i rendőri brutalitásokat vizsgáló civil jogász- bizottság tagjait Ön volt szíves tehetségtelen, primitív cikkében gyalázni brüsszeli utunk kapcsán. Nem kímélte Balogh Zoltánt, Gál Kingát és Szájer Józsefet sem. Ebben persze nincs semmi különös, hiszen a MAGUKFAJTÁRA jellemző, hogy a MAGUNKFAJTÁT alacsonyabb rendű lénynek tekintik, s úgy gondolják, hogy amennyiben - arcátlan módon - nem a MAGUKFAJTÁK szolgálatára szánjuk életünket, akkor Az október 23-i rendőri brutalitásokat vizsgáló civil jogász- bizottság tagjait Ön volt szíves tehetségtelen, primitív cikkében gyalázni brüsszeli utunk kapcsán. Nem kímélte Balogh Zoltánt, Gál Kingát és Szájer Józsefet sem. Ebben persze nincs semmi különös, hiszen a MAGUKFAJTÁRA jellemző, hogy a MAGUNKFAJTÁT alacsonyabb rendű lénynek tekintik, s úgy gondolják, hogy amennyiben - arcátlan módon - nem a MAGUKFAJTÁK szolgálatára szánjuk életünket, akkor
szabad minket megtaposni, besározni, megtiporni. A MAGUNKFAJTÁK pedig hajlamosak ezt szó nélkül tűrni. De meddig, Kedves Szerkesztő Úr? Gondol néha erre? Ön engem pulykamérgűnek nevezett, aki személyes sérelmeit képtelen elfelejteni. A MAGUKFAJTÁK pulykamérgűek, Kedves Szerkesztő Úr! Sejtem ugyanis, hogy arra az esetre céloz, amikor egy MAGUKFAJTÁT kívántak beültetni a helyemre az ENSZ CEDAW Bizottságába, Izrael állammal karöltve, büntetésként azért, mert én a Palesztin nőkért szót mertem emelni, s büntetésként azért, mert hajdúsámsoni görög katolikus pap unokájaként úgy gondoltam, hogy helyem lehet az ENSZ-ben. Tervük nem sikerült. Nem szipogtam szótlanul egy sarokban, rettegve az ÁNTISZEMITIZMUS súlyos vádjától, hanem világgá kürtöltem a MAGUKFAJTÁK újabb égbekiáltó arcátlanságát. Ezért pulykamérgesek most Önök rám, Kedves Szerkesztő úr. S azért, megy úgy gondolom, nemcsak az a helytelen, ha a MAGUKFAJTÁT ütik-vágják az utcán, hanem az is, ha a MAGUNKFAJTÁT. S ezt az arcátlanságot is világgá kürtölöm. Ezt fogom tenni ezután is, s erre bíztatom az összes MAGUNKFAJTÁT. Nem alattvalók vagyunk ugyanis a saját hazánkban, s nem is a MAGUKFAJTÁK szolgái, cselédjei, romlott hús fogyasztói. Fellázadunk Kedves Szerkesztő Úr. S nem a pulykaméreg, hanem az emberi méltóság okán. S azért, mert a MAGUNKFAJTÁNAK ez az EGY HAZÁJA VAN, tudja, Kedves Szerkesztő Úr?

 

S ha már Ön volt szíves kihasználni a vélemény-nyilvánítás szabadsága által adott lehetőséget a MAGUNKFAJTA gyalázására, hadd tegyek én is így Önnel:

 

Ön a hazugságkormányt kiszolgáló színvonaltalan szennylap tehetségtelen és kártékony tollforgatója!
Szívélyes üdvözlettel
Dr. Morvai Krisztina

-----------------*

Egyebkenet a verlazito levellel szemben a Wesley Janos Lelkeszkepzo Foiskola oktatatoi es vendegei nyilatkozatot szerkesztettek, amihez a megadott linken csatlakozni lehet. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://htitetlentamaska.blog.hu/api/trackback/id/tr59456988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása