HTML

Egy hitetlen napjainak hordaleka

Ez a Blog a Hirszerszőn található népszerü blogom egy reszenek tükre. Mivel energiamat annak gondozása leköti, ide csak esetlegesen irok. Ha felkeltettem valaki figyelmét és és kiváncsi irományimra, kérem, hogy oda forduljon: http://hitetlentamaska.blog.hirszerzo.hu

Friss topikok

Linkblog

Fodor vagy Kóka, jobb nincs?

2008.05.06. 17:52 HitetlenTamaska

2007 Jan 20

Tulajdonképpen mindkét személyt alkalmatlannak tartom:

1. Fodor Gábor ugyan szimpatikus, de hiányzik belőle a megcélzott pozicióhoz szükséges átütő erő, ha ugy tetszik, debattőri Schlagfertigkeit, és még intellektusát sem ítélem kiemelkedőnek. Az adminisztrációhoz való viszonyára egy sikertelen rövid miniszterség emléke utal.

2. Kókával kapcsolatban meg óhatatlanul az az ember érzése, hogy az orvosból sikeres üzletemberré átvedlett yuppie most a helikopter, miniszterég, és attraktiv barátnő mellett még egy pártelnökséget is be kiván vásárolni magának, mert az még hiányzott az üvegezett vitrinjéből. Ez talán elfogadható is lenne egy egy "Centrum" jellegü mérsékelt bortermelők és borivók pártjában, de egy határozott ideológiai hagyományokkal rendelkező értelmiségi pártban ez a kivülről jött tülekedés épp ugy disszonánsnak tünik, mint amikor Hannes Androsch kivánt az SPŐ vezetőjévé válni. Egy üzletember vagy vásároljon saját pártot, mint Berlusconi, vagy pedig ismerje fel a saját korlátait.

Mindazonáltal nem elképzelhetetlen, hogy a jelenlegi apparátus inkább a szintelen - szagtalan Kókát szeretné látni az elnöki székben, mint a kényelmes tetszhalálból való felrázás kockázatával azonosított Fodort.

Saját javaslatom Bauer Tamás volna, de ő - a fodoristák táborának szélén, és megverve a szüleiről való közgondolkodás terhével - teljesen esélytelen az SZDSZ zsiros poziciókban megmeszsedett,  leamortizálódott apparátusával szemben

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://htitetlentamaska.blog.hu/api/trackback/id/tr2457012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása