HTML

Egy hitetlen napjainak hordaleka

Ez a Blog a Hirszerszőn található népszerü blogom egy reszenek tükre. Mivel energiamat annak gondozása leköti, ide csak esetlegesen irok. Ha felkeltettem valaki figyelmét és és kiváncsi irományimra, kérem, hogy oda forduljon: http://hitetlentamaska.blog.hirszerzo.hu

Friss topikok

Linkblog

Nádas Péter az ATV-ben

2008.05.06. 17:43 HitetlenTamaska

2007 Jan 6

Csalodast keltore sikerult konyve a - Parhuzamos tortenetek - utan, nemileg oregecskere, majdnem Bencze Gyorgyere hajazoan enervaltra (viszont annak humora nelkulire) es feluletesre sikerdett az egykor nagyon tartalmasnak es melynek tekintett iro unalomba fulladt beszelgetese Friderikusz Sandorral.

 Szamomra beszelgetes melypontja a szelsojobboldal eloretorese okait firteto kerdesre adott igencsak feluletes valasza volt, ami pont a legfontosabb okokat kerulte meg:

1. Europa gazdasagi lesulyedeset es joleti modelljenek elbizonytalanodasat a globalizalodott vilag kihivsaival szemben.

2. A ''regi" ketpolusu vilag felbomlasat, ami a vilagkapitalizmust -ideiglenesen- felszabaditotta attol a versenykotelezettsege alol, hogy szep, humanus arcat forditsa a vilagnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://htitetlentamaska.blog.hu/api/trackback/id/tr18456993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása