HTML

Egy hitetlen napjainak hordaleka

Ez a Blog a Hirszerszőn található népszerü blogom egy reszenek tükre. Mivel energiamat annak gondozása leköti, ide csak esetlegesen irok. Ha felkeltettem valaki figyelmét és és kiváncsi irományimra, kérem, hogy oda forduljon: http://hitetlentamaska.blog.hirszerzo.hu

Friss topikok

Linkblog

A Hirszerző hülye kérdése: Miért ellenzik az orvosok a vizitdijjat?

2008.05.06. 18:15 HitetlenTamaska

2007 Feb 9

A valasz trivialais:

Ez a nyilvanos es adokoteles pimf osszeg leperkalasa arra az istentelen gondolatra ebresztheti a "butabb" pacienseket, hogy ezzel -es jarulekbefizeteseikkel - lerottak minden "erkolcsi" tartozast, amivel orvosaiknak adoznak, ezert a tovabbiakban ne reszesitsek oket az ennel nagysagrendileg nagyobb parasolventia-ban.

Pedig a parsolventia jovoje -alapvetoen- nem ezen fog mulni, hanem azon, ha az iranyitott betegellatas (es az uj szabalyok adta gyogyszerrendeles) korlataiba beleutkozve a beteg rajon, hogy teljesen felesleges orvosat penzzel kitomni, es jobban jar, ha maganbiztosithoz (vagy maganorvoshoz) fordulva elore garantalt szolgaltatast vasarol maganak.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://htitetlentamaska.blog.hu/api/trackback/id/tr2457073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása