HTML

Egy hitetlen napjainak hordaleka

Ez a Blog a Hirszerszőn található népszerü blogom egy reszenek tükre. Mivel energiamat annak gondozása leköti, ide csak esetlegesen irok. Ha felkeltettem valaki figyelmét és és kiváncsi irományimra, kérem, hogy oda forduljon: http://hitetlentamaska.blog.hirszerzo.hu

Friss topikok

Linkblog

Tanácsok kezdő hirszerzőknek

2008.05.06. 17:31 HitetlenTamaska

2006 Nov 28

A Hirszerzo portalon, a szomoru Litvinyenko ugy kapcsan talan nem erdektelen mindazon serduletlenek szamara a tanulsagokat osszefoglalni, akik hirszerzesre kivanjak adni fejuket:

1.  Az informacio ertek, tehat azt orzik, az orzott informacio feltararasat pedig minden lehetseges eszkozzel akadalyozzak.

2. Gondolja meg tehat mindenki, aki vedett informaciok megszerzesere adja fejet; nem biztos, hogy igy garantal maganak hosszu eletet.

3. Ha megis igy dontesz kedves ifju boho baratom, okosan teszed, ha  huseges vagy ahhoz a szervezethez, amelyiknek erdekeben informaciot gyujtesz, illetve amelyiket mas informacio szerzo szervezetektol ugyanilyen modszerekkel vedesz.

4. Ha ugy gondolod, hogy meg sem leszel huseges, akkor igyekezz az ellenerdekelt fel szamara olyan hasznos lenni, hogy az teljes hatraleveo eletdre konspiralt uj kornyezetet (legendat, arcot, nevet, ismerosoket, javakat) biztositson szamodra egy lehetoleg tavoli orszagban.

5. Semmikeppen ne akarjal a nyilvasnosan dezertalt  "kem" szerepeben tundokolni, mert azt eredeti megbizoid biztosan nem veszik jo neven.

6. Es ha mar elkovetted az igencsak ellenjavalt 5.-pontot, akkor plane ne akard hirszerzo tevekenysegedet e nyilvanossagban sutkerezve eredetei megbizod karara folytatni.

7. Es kulonosen ellenjavallott 5 illetve 6, ha eredetei megbizod egy nagyhatalom, amelynek kifejezett erdekeltsege lehet abban, hogy a 4-ben kifogasold peldad kovetesenek kifizetodosegeben valo esetleges hiteket megingassa.  

Roviden, ha van eszed, akkor meg Pacepa is lehet beloled, ha meg imadod a nyilvanossagot, akkor meg az igencsak buta Litvinyenko sorsara juthatsz, aki egyszerre dobta oda magat mindenfele egymas ellen harcolo, es propagandakuzdelemet is folytato titkosszolgalat lehetseges aldozataul, igy meg kulonosebben sajnalatra sem melto.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://htitetlentamaska.blog.hu/api/trackback/id/tr34456978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása