HTML

Egy hitetlen napjainak hordaleka

Ez a Blog a Hirszerszőn található népszerü blogom egy reszenek tükre. Mivel energiamat annak gondozása leköti, ide csak esetlegesen irok. Ha felkeltettem valaki figyelmét és és kiváncsi irományimra, kérem, hogy oda forduljon: http://hitetlentamaska.blog.hirszerzo.hu

Friss topikok

Linkblog

TGM igazsága a "Könyörgök,oszlasák föl" kapcsán

2008.05.06. 17:27 HitetlenTamaska

2006 Nov 18

Természtesen, - ha erősen is kopik intellektusa - TGM-nek sok igazsága van.

Az SZDSZ intellekuálisan kiüresedett, és nagyban gerincét vesztett szervezetté vált.

Számomra akkor irta le magát végleg, amikor többszören megakadályozta, hogy Bauer Tamás - az utolsó mohikán - ismét parlamenti képviselő lehessen.

Világos, hogy a pártnak nincs könnyü dolga az alapvetően liberális miniszterelnök mellett, aki -kvázi - kivülről támogat saját pártjának meg-megujuló furkálásaival szemben.

Viszont ez a szerep, ami csupán arra szorítkozik, hogy időnként - ugy ötből egy alkalommal - összeszedje bátorságát, és elrebegjen egy halovány tiltakozást nem igazán méltó egy olyan párthoz, amelyik olyan országban müködik, ahol a lakossáag 20-30 százaléka tulajdonképpen liberális gondolkodásu. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://htitetlentamaska.blog.hu/api/trackback/id/tr28456967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása