HTML

Egy hitetlen napjainak hordaleka

Ez a Blog a Hirszerszőn található népszerü blogom egy reszenek tükre. Mivel energiamat annak gondozása leköti, ide csak esetlegesen irok. Ha felkeltettem valaki figyelmét és és kiváncsi irományimra, kérem, hogy oda forduljon: http://hitetlentamaska.blog.hirszerzo.hu

Friss topikok

Linkblog

Badoglio – egyetlen menekülő utunk

2011.12.22. 08:44 HitetlenTamaska

Amikor az amerikai hadsereg 1943 nyarán partra szállt Szicíliában, a fasiszta nagytanács egy pillanat alatt megvilágosodott, hogy ez a vég kezdete, leváltotta és bebörtönözte a maga Benito Mussolinijét, Badoglio tábornokot kinevezve a kormány élére.

 

Az Orbánnak küldött brüsszeli, és amerikai kormánykörökből érkezett üzenetek, valamint a földrengésszerű leminősítések, és forint értékvesztés után a Fidesz vezetés számára nem lehet kétséges – a helyzet szimmetrikus. Választhatják immár egyértelműen patológiás pszichés tüneteket mutató, a közgazdaság alaptörvényeiből  bizonyítottan semmit nem értő öntörvényű főnökük melletti nibelung-hűséget – és az ország dél-amerikai típusú összeomlását, ami nem azzal a 2-3 % életszínvonal romlással fenyeget, amitől idáig voltak beszarva, hanem olyan 20- 30 százalékkal, ami évtizedekre teszi tönkre anyagilag és társadalmilag az élhetőséget ebben az istennel (pontosabban Orbánnal) vert országban. Immár nem a Fidesz vezetők döntésén, hanem a vak szerencsén múlhat, ha napokon belül nem tör ki bank pánik, és az emberek nem kezdik el tömegesen kirángatni, devizára konvertálni és külföldre menekíteni betéteiket, azaz az állam nem kényszerül a bankbetétek befagyasztására, a külföldi fizetőeszközök szabad átválthatóságának felfüggesztésére, szóval Rákosi Mátyás hadi gazdálkodására, mindannyiunk, és közte a kedves Fidesz vezetők vagyona nagy részének elvesztésére, harminc százalékos munkanélküliségre, a közbiztonság és az alapvető szolgáltatások összeomlására.

 

Vagy választhatják a másik utat. A döntés nem lehet túlságosan nehéz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://htitetlentamaska.blog.hu/api/trackback/id/tr983485182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása