HTML

Egy hitetlen napjainak hordaleka

Ez a Blog a Hirszerszőn található népszerü blogom egy reszenek tükre. Mivel energiamat annak gondozása leköti, ide csak esetlegesen irok. Ha felkeltettem valaki figyelmét és és kiváncsi irományimra, kérem, hogy oda forduljon: http://hitetlentamaska.blog.hirszerzo.hu

Friss topikok

Linkblog

BOM - a bombasztikus nagyravágyás és átlatszo lobbizás az extaprofitért

2008.05.06. 17:19 HitetlenTamaska

2006 Nov 5

Csak mert idepofatlankodott hirdetesuk a Hirszerzo portal tetejere.

Hihetetlenul tud bosszantanai, amikor ebben a kurva orszagban, aminek lakoi tobbnyire csak az allam keblelenek egyre savanyubb tejet kepesek szivni, a tanulasra valo minimalis kepesseg nelkul bukkannak fel ugyanannak az ostoba nagyravagyasanak, a kisebbrendusegei erzes tulkompenzalasanak, gatlastalan kozpenzherdalasnak, onfenyezesenek a szimptomai, mint amit mar a

-szocialistak vilagkiallitas

- a Fidesz Olimpia, aztan eppen most

- a nyomorult allam kiszipolyozasara osszeallt profitehes lobbi BOM kezdemenyezese

kapcsan megtapasztaltunk.

Ha eltekintunk az ilyen ugyekben mindig es mindenaron nevuk kozfigyelemben tartasaban erdekelt onreklamozoktol, a kezdemenyezes mogott ott lapul a vegtelenul leliismeretlen nyers profitehseg, annak a szuk csoportnak az onos szamitasa, amelyik az allam es az allapolgarsag feltetelezett ostobasaga es manipulalhatosaga reven akar extraprofithoz jutni - termeszetesen az allam es a kozosseg karara.

A temaval kapcsolatban egy korabbi irasomat ajanlom figyelembe, ami A kijozanito pofon cimmel, a 4. szamu hozzaszolaskent jelenet meg regebbi dolgaim gyujtemenyeben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://htitetlentamaska.blog.hu/api/trackback/id/tr12456958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása