HTML

Egy hitetlen napjainak hordaleka

Ez a Blog a Hirszerszőn található népszerü blogom egy reszenek tükre. Mivel energiamat annak gondozása leköti, ide csak esetlegesen irok. Ha felkeltettem valaki figyelmét és és kiváncsi irományimra, kérem, hogy oda forduljon: http://hitetlentamaska.blog.hirszerzo.hu

Friss topikok

Linkblog

Nemzeti gyász Puskás halálára nem túlzás?

2008.05.06. 17:29 HitetlenTamaska

2006 Nov 18

Fanyalogva, és nem kis értetlenséggel fogadtam, a több éve praktikusan élőhalott*, és hazáját katonai esküjét megszegve elhagyó, Rákosi Mátyás (és Szepesi György) áldásásos munkálkodása által - a legrosszabb diktaturák módjára, a tömegek hiszterizálása árán -  nemzeti idollá felkent - és e nemes hagyományt a bolsevista Orbán   által - tabut törve  - folytató, életében Stadion névvel megajándékozott foci zsonglőr halála alkalmából elrendelt nemzeti gyászt.

Amiből világosan látszik, hogy a nemzeti minimum, azaz legnagyobb közös osztó, a manipulált hülyeség dédelgetése.

-----------------*

Akinek hosszu -és a ország megkülönböztetetett állami kórházában történő, extra körülmények között biztositott -  ápolásának költségei is felvetnek nyitott kérdéseket a TB kaszával való visszaéléssel szemben, minthogy feltehetőleg nem voltak számttevő járulékbefizetései.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://htitetlentamaska.blog.hu/api/trackback/id/tr79456975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása