HTML

Egy hitetlen napjainak hordaleka

Ez a Blog a Hirszerszőn található népszerü blogom egy reszenek tükre. Mivel energiamat annak gondozása leköti, ide csak esetlegesen irok. Ha felkeltettem valaki figyelmét és és kiváncsi irományimra, kérem, hogy oda forduljon: http://hitetlentamaska.blog.hirszerzo.hu

Friss topikok

Linkblog

Köszöntő

2008.05.06. 17:12 HitetlenTamaska

2006 Nov 1.

Szeretettel koszontom az olvasot.

Magam az interneten forumozok masodik generaciojahoz tartozom.

Az oskovoluteket azokhoz sorolom, akik meg a HIX-en (Hollosi Jozsi hirportaljan) illetve az INTERNETTO olvir-jaban  kezdek.

Belgrad bombazasanak puskaporszagu levegojeben adtam forumozasra fejem, es azota sem birtam abbahagyni.

Tevekenysegemhez baratsagos feluletnek tunt az INDEX politikai foruma, ahol meglehetos ismertsegre - illetve adott esetben hirhedettsegre - tettem szert, gyors es markans allasfoglalasaimmmal, amiket a leginkabb a doktriener liberalizmus kategorizalassal jellemeztek biraloim.

 A magam szereny eszkozeivel probaltam szerepet vallalni olyan ugyekben, mint a Statusz torveny megakadalyozasa illetve annak a szocialistak altali megszvazasa utan az Orban rezsim ellen valo forditasa. Errrol szulett egy olyan topicom is  Statuszbajaink cimmel, amire kifejezetten buszke vagyok es nevezetesebb megszolalasaim elen az 1 szamu hozzaszolaskent olvashato.

Ennek folyomanyakent vallaltam aktiv szerepet a kettos allampolgarsagra vonatkozo nepszvazas megbuktatasaban is. (15,16,31,33,36,38,40-43,47,49 -es hozzaszolasok)

Liberalis meggyozodesemhez hiven sokat irtam az iraki invazio es az abban valo magyar szerepvallalas ellen, es a meg joval annak elotte alairtam NION nyilatkozatot.(Lasd ezzel foglakozo okorkodesemet Nem Ferihegy 1-re cimmel)

Belpolitikai tekintetben mindig felemeltem szavamat a  liberalis allamot ero antidemokratikus kihivasokra adott torz valaszok ellen(28. hozzaszolas), igy tiltakoztam a gyuloletbeszed torveny, a zsido nemzetiseg allami elismerese, vagy Bacsfi Dianna ELTE-es fegyelmije ellen. Ez ugyben is olyan iromanyom szuletett, amit az itteni olvasokkal is szeretnek megosztani. (50. hozzaszolas)

De Bauer Tamashoz hasonloan (akit az elhunyt Eorsi Isvannal egyutt sajat politikai nezeteimhez es erzelmeimhez leginkabb kozelallonak erzek)  tiltakoztam Szasz Karoly menesztese, illetve az ellen a mod ellen, ahogy Szili Katalin a Herenyi fele MDF-es frakciot (mint kiderult az MSZP szamara hosszu tavon hasznos, de a parlamentarizmust es a hazszabalyt csunyan kikezdo, es a Fidesz, a MIEP-nek frakciot biztosito modszeret kovetve) eletre segitette.(32. hozzaszolas)

Rogton 2002 parlamanti gyozelmunk utan figyelmeztettem arra a veszelyre, amivel az uj kormanynak szembe kell neznie (Phurroszi Gyozelem, 7. hozzaszolas), es szinten nagyon koran javasoltam Medgyessy Peter levaltasat, amikor tevenysegenek negativ impkatja vilagossa valt szamomra (18-20,22,27 hozzaszolasok)

Felmeltem szavamat a D209-es botranyt kompenzalni akaro ugynoktorvenytervezet ellen is (9. bejegyzes)

Szinten tiltakoztam az oktober 23-ai egyebknt altalam helyeselt rendori fellepes soran az ellen, hogy rendoreink - a rendorsegi torvenyben egyertelmuen es logikusan nem tamadhato modon elrendelt - azonosito szam viselese nelkul leptek fel, amit en a liberalis demokratikus allameszme kiuresitesenek sulyos precedensekent tudok csak percipialni.

Sajnos ennek kapcsan tortent meg, hogy az erre vonatkozo topicomat az Index valamelyik moderatora szamomra maig obskurus okbol torolte, mirefol magam -nagy szivfajdalommal sok virtualis baratommal valo eszmecsererol ennek kovetkezteben beallo megszkadasa miatt - a cenzura elleni tilatkozas fontossaganak tudataban elhagytam ezt a feluletet, egy olyanert, amelynek -remenyeim szerint- ura lehetek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://htitetlentamaska.blog.hu/api/trackback/id/tr88456944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása